Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nigdy za mięsem nie przepadłam, ale teraz to mnie od niego odrzuca. Orzeszek chyba wegetarianin będzieJa też owoce, sałatki, warzywa. Zawsze byłam mięsożerna a od kilku dni na samą mysl o mięsie mnie mdli.
Łooo ja też wczoraj w domu najadałam się jak wąż u rodziców - później leżałam i trawiłamA ja się dziś objadlam na tych chrzcinach. Oczywiście salatki "wciagalam nosem"ale to też nie każda mi podeszła, np gyrosowa do tej pory uwielbiana "newer", bleeeh. Najlepsza to grecka i heja. No i ciasto, a zupka grzybowa jaka pyszna o Boziuuu, a torcik! Mmmm! No i nie omieszkalam podkrasc z dziecięcego stolika chipsów, wybaczcie mi maluszki, odkupieNO I NAJWAŻNIEJSZE ładnie wygladalam chyba bo nawet teściowa poświęciła ułamek sekundy żeby sie mną pozachwycac
Reasumując, jestem po prostu dziś zadowolona głównie dlatego że się najadlam
![]()
Wiesz, w Wólce jest niezła pizzeria, Capresi. Nie jest wspaniała, ale jest dobra i nie drogo. Jak będziecie u siebie na działce to możecie spróbowaćA mnie I mojego "Wlocha "mąż zaprosił na pizzę :-) ale chyba trzeba było wziąć makaron [emoji23] [emoji23] [emoji23] pół godziny się zastanawiałam co zamówić