Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super dzidziaJest i zdjęcie ;-)
No to u nas to samo. "Super, że obiad zrobiłaś ale ze zmywarki wyjąć nie mogłaś?"To ja dołączam do tych co z mężem się poklocily. Ale on mnie czasem wkurza....
Czasami po prostu mam go gość i jego pretensji o "bałagan" tym razem o to, że zmywarka nie rozpakowana....
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój mi dziś zwrócił uwagę że koperku nie posiekałam i że leży tak od wczoraj na stole i się patrzy na nas xD Oj te chłopy... Zero empatii ^^To ja dołączam do tych co z mężem się poklocily. Ale on mnie czasem wkurza....
Czasami po prostu mam go gość i jego pretensji o "bałagan" tym razem o to, że zmywarka nie rozpakowana....
Mój u kolegi teraz jest i właśnie dzwoniłam żeby mleko mi kupił jak będzie wracal. Zgodził się bez marudzenia, chyba nie jest aż taki zły jak mi się wydaje czasem [emoji16][emoji16]A mój mówi że ja się czepiam o wszystko a ja tylko proszę go o coś żeby zrobił.A po za tym nasi Panowie powinni nas zrozumieć że to hormony itp.
A mój wraca z pracy i robi mi kolację, rozpakowuje zmywarkę i ogólnie pomaga mi bardzo i cierpliwie znosi moje humory. Chociaż dziś byłam całkiem do zniesienia, nawet sama z siebie zaproponowałam spacer... chyba zaczynam wracać do siebie. W sobote mąż jedzie z kolegami na ksw czy jak to się tam zwie więc trochę się odstresuje. Ja za to będę miała nerwy bo wiecznie boję się, że poza domem coś może się złego stać... taka mania prześladowcza :/To ja dołączam do tych co z mężem się poklocily. Ale on mnie czasem wkurza....