M@gda
Moderatorka
Uwielbiam ten typ urodyMąż jest rudy, piegowaty, a ja mam rude odcienie i oboje w karnacji białej czekolady ^^ Ł. co prawda już wypłowiał, ale za dziecka był słodką piegowatą cegłówką xD Hihihihi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Uwielbiam ten typ urodyMąż jest rudy, piegowaty, a ja mam rude odcienie i oboje w karnacji białej czekolady ^^ Ł. co prawda już wypłowiał, ale za dziecka był słodką piegowatą cegłówką xD Hihihihi![]()
Mam nadzieję, że nie....A co Wy się na fb przenosicie?
Wysłałam zaproszenie :-)Hej to mnie tez możecie zaprosić Karolina Ledzion-Ciechanowska.
Nieee, tak tylko chciałysmy się pooglądać [emoji16]Mam nadzieję, że nie....
Super że wszystko ok[emoji2] ja też mam termin na 18.12[emoji2] ja chyba także nie zdecyduję się na badania prenatalne. Kolejną wizytę mam 12.06 i wtedy lekarz zbada mi przeciętność karkową. Jeżeli będzie wszystko ok to nie będę robić prenatalnychNa 18 grudnia ;-)
Kurczę czytam o tych badaniach prenatalnych i już sama nie wiem i zaś znowu różne myśli w głowie. Czy któraś z Was nie robi w pierwszym trymestrze tych badań?