reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI ❤❤
Kurczaczki, ale super!!! i jakie foty!!!

reklama
Hej dziewczyny. Ja już po wizycie, maluchy świetnie się mają, ładnie rosną, według OM to 10t4d według USG 11t4d.
Dostałam również skierowanie na badanie prenatalne z testem PAPPA na NFZ.
Ogółem po krwiakach ani śladu, wszystko dobrze jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, CRP lekko podwyższone i w morfologi leukocyty też powyżej normy... Ale ogółem wszystko OK.
8.06 mam badania prenatalne + test PAPPA a 16.06 zwykła wizytę kontrolną...
Oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI [emoji173][emoji173]
Jak cudownie!!! GRATULACJE! :)

No i to są super wieści! Gratuluję udanych wizyt! ;-)
Ja wróciłam do domu bo pół dnia byłam na budowie i u szwagierki i jej 13- dniowej Milenki ;-)
Młody na treningu a mąż w pracy. W niedzielę mam ostatnią (trzecią ) komunię, tym razem to ja jest chrzestną :-)
Zjadłam czereśnie i leżę brzuchem do góry ;-)

Ciesze się,że wszystkie wizyty się udały.Wstawiam zdjęcie,ale słabo widać wiercipiętke ;)Ja idę robić gofry bo tak mnie na nie ochota naszła a kupiłam dzisiaj truskawki i borówki-mniam !
IMG_1789.JPG

Załączniki

• IMG_1789.JPG
    IMG_1789.JPG
    280,5 KB · Wyświetleń: 96
Ale superowe wiesci dziasiaj!Ciesze sie Waszym Szczesciem Dziewczyny:))

Moja rodzinka dzis pojechala na wczasy do Toskanii wiec przeprowadzilismy sie na 2 tyg do domu rodzicow by psa pilnowac:)Bylismy na pysznych lodach z Okazji Dnia Matki i w ogole wiecie co?Dzis caly dzien praktycznie jadlam same slodkosci..tak jakos wyszlo i o dziwo 1 raz nie mam wielkich mdlosci i wzdecia.Dziwne co?:)

Teraz gotuje botwinke na jutro:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry