Cudowne Maleństwa i super, że dzieciaczki zdrowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne Maleństwa i super, że dzieciaczki zdrowe
Millo Ty moja ciążowa bliźniaczkoDigital idziemy leb leb nawet w tymmi tez na 23.11 i tez cc
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Oska nie martw się :* Poród wywołuje skrajne emocje. Myślę że gdyby to bratowa męża zadzwoniła z informacją że Jej ciąża jest zdrowa w chwili kiedy Ty byś rodziła (i to bliźniaki!) to bratowa usłyszałaby to samo co Ty teraz. Najważniesze żeby mąż Cię wspierał. To z Nim będziesz tworzyć rodzinę nie z teściowąHej Mamuśki. Powiem Wam, że od wczoraj jakoś nie mogę powrócić do normalnego życia. Ciągle przeżywam, że moje Skarby są zdrowe. Chciałabym o każdym szczególe badania z kimś rozmawiać i rozmawiac[emoji1]Z mężem wisiałam na tel pół nocy. A i wczoraj zostałam znowu ciocią. Bratowa męża urodziła córeczkę. I bardzo się cieszę, że obie zdrowe, ale... Zadzwoniłam do teściowej, że nasze Skarby zdrowe, a ona, że to super, ale później wyściska mnie przez telefon, bo teraz N jest w szpitalu i rodzi. I ja rozumiem, że bardzo przeżywa jej poród, ale to już drugi. A po naszych przejściach myślałam, że jakoś bardziej ucieszy się, że wszystko u nas w porządku. Może wymyślam.. . Nie wiem... Jak myślicie? Przykro mi się zrobiło.