reklama
Ja miałam duży brzuszek już w 10 tyg przy drugiej córce. Teraz też się boję tego
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Fanka BB :)
Pochrzaniło mi się
To Ciebie Asiulko chcialam zapytac nie Izabelki.Masz 7 tydz ciazy?Te testy co wstawilas sa z poniedzialku?powinny byc juz 2 mocne krechy..bylas na becie?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale u Ciebie pokazuje wlasnie 5 tydzien i 2 dzień.Ja tez mam caly czas to samo:/ nie zwrocilam wczesniej uwagi dzis powinnam miec 5 i 2 dzien
![]()
Mi wychodzi 4t i 2dIzabelko a Ty mialas pozno owulacje? Jaka czulosc testow? Bo mowisz ze jestes w 7tyg a dziwne ze testy nie maja 2 mocnych krech
Millo
AnetaManiak
Chodzi o to że może Ci się słabo zrobić np i możesz się przewrócić jak na czymś musisz stać. I , że ręce są zbyt długo u góry co też powoduje zawroty głowy w ciąży. Ale ile w tym prawdy nie wiemDziewczyny mam głupie może pytanie. Czy Wy myjecie same okna? Ja muszę, mąż za granica, siostra też w ciąży i nie mam kogo poprosić. Siostra mi mowi, że w ciąży się nie powinno. To jakiś niemadry przesąd, czy jak?
![]()
reklama
iwilleatyou
Tu chodzi chyba o trzymanie rąk do góry. Ale to jest groźne w ciąży zagrożonej albo zaawansowanej. Ja też będę sama myć
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom