Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hybrydy można robić. Mamaginekolog też sama sobie robiła w ciąży i pisała że całkowicie bezpieczna jest.Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
Jeśli chodzi o hybryde to ja cały czas mam. Zdejmuje się chyba do porodu więc wtedy się pozbęde [emoji4]Co do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Dziewczyny, a jakie jest Wasze zdanie na temat zrobienia sobie hybrydy na paznokciach? Bo slyszalam rozne opinie.
Lenka ja robię sobie sama i będę robiła całą ciąże. Jeśli o mnie to ja i do porodu poszłabym " w paznokciach" bo bez tego jakaś naga się czuję, ale cóż do porodu golizna wskazanaCo do wkurzania - to mam tak samo. Nie trzeba duzo. Mała pierdola a ja już jestem zdenerwowana.
Super sa takie rzepy "klocki"Ej dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...