M@gda
Moderatorka
po rosyjsku jeszcze z kawiorem, jako afrodyzjakiemCzasem jak mały to jeszcze ze śmietaną
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po rosyjsku jeszcze z kawiorem, jako afrodyzjakiemCzasem jak mały to jeszcze ze śmietaną
![]()
Fantazja milutka, ale te za oknem stare i jakieś cherlawe raczejA te chłopy to fajne ?kiedyś miałam fantazje takiego umiesnionego budowlanca, opalonego w samych ogrodniczkach i kasku wskakującym przez balkon lub okno z rusztowania
![]()
maggie a to nie tobie sie snilo ze jestes pania do towarzystwa???A te chłopy to fajne ?kiedyś miałam fantazje takiego umiesnionego budowlanca, opalonego w samych ogrodniczkach i kasku wskakującym przez balkon lub okno z rusztowania
![]()
Bez skojarzeń to na pewno nie dziś u nashahaha siedzę w pracy i się śmieje do kompa. tzn. do Was. Chyba na chwile wyjdę na jakiegoś loda ( i tu bez zbereźnych skojarzeń).
Hahahaha, otóż to, to właśnie mój senmaggie a to nie tobie sie snilo ze jestes pania do towarzystwa???
w kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożkuhahaha siedzę w pracy i się śmieje do kompa. tzn. do Was. Chyba na chwile wyjdę na jakiegoś loda ( i tu bez zbereźnych skojarzeń).
hahaha. Narobiłaś mi ochoty. Idę. Zaraz wrócęw kontekscie naszej rozmowy, to tylko śmietankowy na patyku, albo w rożku![]()