Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, gratuluję!!!Po badaniach, zdrowe, książkowe 58mm szczęścia ☺
Ja ostatnio aseksulana jestem, więc sobię chociaż z wami pożartuję
Ale powiem wam, że napięcie seksulane "wisi w powietrzu" czasami jak się nas czyta![]()
Po badaniach, zdrowe, książkowe 58mm szczęścia ☺
Ja od 5tc odczuwam skurczowe bóle brzucha a w dniach kiedy miałaby przyjść miesiączką bóle są mocniejsze pytałam pani doktor o to powiedziała że to normalne.
Ja również mam zaparcia od dwóch dni nie byłam za to większa potrzebą - nie mogłam spać w nocy bo miałam jakby kolkę po jednej i drugiej stronie pod żebrami, rano po 6:00 już nie wytrzymałam i musiałam włożyć czopka glicerynowego, kolka minęła czyli bóle były od jelit. Rano też przed śniadaniem zarzylam syrop laktuloza (pani doktor mi poleciła) ostatnio już po porannej dawce syropu dopoludnia poszłam za potrzebą ale teraz przez dwa dni jakoś zapomniałam o tym stropie.( zarzywa się go albo na czczo przed jedzeniem 45ml albo 3x15ml przed jedzeniem w ciągu dnia).
Ja mam miedzy 19 a 26.12 póki co, wiec tez sie moze tak zdarzycKalendarzykowo wychodzi, że rodzę w wigilię 2017![]()
Jej to wszystko przede mna, a ja dzisiaj spie, spie i spiee...Ugotowałam zupę, dom i pranie ogarnęłam i jadę po słuchawkę prysznicową bo się, że tak powiem rozj***ła ;D
![]()
Jej to wszystko przede mna, a ja dzisiaj spie, spie i spiee...help!;]