didi_91
Zaciekawiona BB
Mi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłuchamNie korci Was chęć zrobienia bety? Kolejnej np. po tygodniu.
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłuchamNie korci Was chęć zrobienia bety? Kolejnej np. po tygodniu.
Z tym spaniem to fajny pomysł. Fajnie by było się tak zaprogramować i budzić tylko na badaniaMnie nie korci [emoji6] jeszcze mam dość spore siniaki po ostatnich dwóch pobieraniach.. Chętniej bym przyspieszyła wizytę u lekarza [emoji6] ale przemawia rozsądek i czekam na serduszko by się mniej denerwować..
Dużo śpię aby szybciej mi czas minął [emoji23].
Słodkich snów [emoji8]
To ja też sobie daruj. Za długo muszę czekać na badanie USG i cudujeMi lekarz powiedział że nie ma takiej potrzeby. Chyba go posłucham
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem. Może to już norma przy in vitro. Ale chętnie sprawdzę co tam się dzieje[emoji4]A dlaczego Ci kazał?
Jasne. Już po teście, becie?Witam dziewczynyCzy mogę dołączyć ?
Znając polskie realia to powinnaś 5 h wcześniejU mnie słońca brak, wziełam dzisiaj wolne chociaż koniec miesiąca. Wszystkie papiery naszykowałam, tylko systemowe jutro z rana zrobięszykuje sie powoli na wizytę. Trochę sie jednak zaczynam stresowac
a myślałam, że mnie to nie dotyczy
jak mysliscie, o której jechać do szpitala zeby zajac kolejke na wizytę skoro lekarz przyjmuje od 11
dodam że u nas duuuzo kobiet czeka do niego zawsze
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom