gie_er
Fanka BB :)
Trzymam kciuki!!!Na bieliźnie zobaczyłam plamienie. Zadzwoniłam do gina. Kazał jechać do szpitala na usg. Czekam już pod drzwiami. Mój kochany lekarz uspokaja, że to normalne. To mój 6t4d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciuki!!!Na bieliźnie zobaczyłam plamienie. Zadzwoniłam do gina. Kazał jechać do szpitala na usg. Czekam już pod drzwiami. Mój kochany lekarz uspokaja, że to normalne. To mój 6t4d
Hejka i jak tam już po wizycie?? Czy jeszcze czekasz??? Daj znać co tam u CiebieJuż pod gabinetem...zaraz zejdę chyba
![]()
Pierwszą zrobiłam po pozytywnym teście, na samym początku. Ta jest druga, odstep 2 tyg wiec raczej nie do porównania ten przyrost, heh. Ale faktycznie, wiem że przyrost jest najistotniejszy. Jutro wizyta, zobaczymyTo twoja pierwsza beta? Najważniejszy jest przyrost, chociaż w tym tyg to już raczej podglądanie malucha .
Oj bijące serduszko[emoji7] tylko pozazdrościć oczywiście pozytywnie [emoji1][emoji1][emoji1]w którym tygodniu jesteś??? Fasolka już 7mm to bardzo ładnie [emoji10][emoji10][emoji10]Już po wizycie. To była brązowa wydzielina, z rozciągającej się macicy. Wszystko ok na teraz. Na usg jest zarodek 7 mm i bijące serce.
Wróciłam do domu i znowu widzę na papierze krewMyślałam, że to było jednorazowe i się nie powtórzy.
Serduszko :dJuż po wizycie. To była brązowa wydzielina, z rozciągającej się macicy. Wszystko ok na teraz. Na usg jest zarodek 7 mm i bijące serce.
Wróciłam do domu i znowu widzę na papierze krewMyślałam, że to było jednorazowe i się nie powtórzy.
Będzie dobrze, ważne że serducho bije który to tydzień?Już po wizycie. To była brązowa wydzielina, z rozciągającej się macicy. Wszystko ok na teraz. Na usg jest zarodek 7 mm i bijące serce.