reklama
Millo
Fanka BB :)
M@gda
Moderatorka
Jaki kolor tego mocniejszego krwawienia?Nie. Badania miałam robić pod koniec tego tygodnia przez wizytą. Krwawię coraz mocniej. Więc pewnie skończy się w szpitalu![]()
M@gda
Moderatorka
Ale rybka - cudna.
Już się nie mogę doczekać - chciałabym i ja takie zobaczyć.
M@gda
Moderatorka
Witamy, powoli robi się nas więcej i więcej, super.Hej Mamusie prawdopodobnie do was dołączę dziś ujrzałam swoją upragnione 2 kreseczki po 2 latach starań mam już dwóch synów, teraz z mężem liczymy na córcie![]()
Gratiluje maluszka a bardzo ale bardzo wspolczuje krwawienia. Wiem co czujesz... ;*;( ja dostalam na nowo brazowego plamienia.... jakie to wszystko porabane..Nie. Badania miałam robić pod koniec tego tygodnia przez wizytą. Krwawię coraz mocniej. Więc pewnie skończy się w szpitalu![]()
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny, udzielałam się na wątku Kwietniowych mamuś z 2012 i po kilku latach starań zobaczyłam na teście 2 kreski
Czy mogę do Was dołączyć?
Byłam już na USG, widać pęcherzyk ale jeszcze nic poza tym, kolejna wizyta 22 kwietnia.
Po tak długich bezowocnych staraniach ciężko mi uwierzyć że się udało, tym bardziej że w HSG miałam niedrożność jajowodów i czekałam na laparoskopię. A tu taka niespodzianka
Byłam już na USG, widać pęcherzyk ale jeszcze nic poza tym, kolejna wizyta 22 kwietnia.
Po tak długich bezowocnych staraniach ciężko mi uwierzyć że się udało, tym bardziej że w HSG miałam niedrożność jajowodów i czekałam na laparoskopię. A tu taka niespodzianka
reklama
M@gda
Moderatorka
Witam dziewczyny, udzielałam się na wątku Kwietniowych mamuś z 2012 i po kilku latach starań zobaczyłam na teście 2 kreskiCzy mogę do Was dołączyć?
Po tak długich bezowocnych staraniach ciężko mi uwierzyć że się udało, tym bardziej że w HSG miałam niedrożność jajowodów i czekałam na laparoskopię. A tu taka niespodzianka![]()
Super, super, gratulacje!!