reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale Wam zazdroszczę dziewczyny! :*

Prawie dwa tygodnie różnicy to jest dużo dla naszej ciąży.

reklama
A ja cały czas plamię :( mój lekarz powiedział, że mogę znów jechać do szpitala, ale wtedy już mnie tam zatrzymają. Kazał jeszcze chwilę się wstrzymać. Ale coś jest nie tak :(

Do 15 plamilam tylko raz. Wtedy też byłam na badaniu. Myślałam, że to było jednorazowe. Ale od popołudnia do teraz znowu pojawiła się krew z 3-4 razy. Nie jest ciemna, ale też nie bardzo jasna. Teraz leżę i widać na wkladce, że się troszkę pojawia. Ehh :(

Km
Dziewczyny najpierw czekałam w kolejce a potem padła mi komórka ale już jestem.

Jest pęcherzyk o prawidłowej budowie, ciałko żółtkowe i zarodek. Dzidzionek ma 9,2mm i bijące serduszko :) :) :)
Tętno 154 więc super, na ekranie nieźle zapierdzielało :)
Wiek z OM 7t1d z usg 7tydz więc w sumie żadna różnica.

No i nawet kartę ciąży mam :) cudnie!!!

oar8skjo5bq04i1h.png
Jaki duży :-) :):-) :):-) :) cudnie

Do 15 plamilam tylko raz. Wtedy też byłam na badaniu. Myślałam, że to było jednorazowe. Ale od popołudnia do teraz znowu pojawiła się krew z 3-4 razy. Nie jest ciemna, ale też nie bardzo jasna. Teraz leżę i widać na wkladce, że się troszkę pojawia. Ehh :(
To jak masz się tak denerwować, to może jedź do szpitala. A dostałaś jakieś leki np duphaston?

Nie. Pani doktor, która mnie badała, powiedziała, że nie ma potrzeby. Poczekam jeszcze chwilę i jak co to pojadę znowu do szpitala. Mój lekarz prowadzący powiedział, abym się wstrzymała do środy, bo wtedy on tam będzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry