reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

DSC_0601.JPG

Ale mi sie uszy trzęsły :) jednak mąż mnie zabrał.

Załączniki

• DSC_0601.JPG
    DSC_0601.JPG
    839,1 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Witam nową Mamusie ;-)
Ankuś ale bym zjadła!!! :p
My też się kochamy, nie ma przeciwwskazań ale nie tak często jak to było przed ciążą, po prostu czasami nie mam ochoty ;-)

Ja się przejadłam ;) jeszcze na noc. Któraś z dziewczyn prosiła o przepis na pierś z brokułami i cytryną. Dałam w nowym wątku :) Fajnie, że został założony. Wrzucajcie jakieś fajne przepisy ;) na zwolnieniu będziemy gotować ;) może uda Wam się ze zdjęciami, to najlepszy wabik :)

reklama
Do góry