Nie krew tylko moczOddałam krew do badania. Jutro rano posiew. Bogu dziękuję, ze ta krew nie od Bąbli...
reklama
L
Lady_Waiting
Gość
O matko! co za ludzie... trzymaj się kochana.Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
Angella210
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy ktoras slyszala cos o bezwodziu? Przyjaciolka tez jest w ciazy, tylko termin na poczatku listopada, i bedac dzisiaj przez przypadek u lekarza (innego niz zwykle) powiedzial jej ze nie widzi nerek i nie ma plynu owodniowego. W tym czasie plyn ma byc produkowany przez dziecko przez sikanie i polykanie. Dostala skierowanie do szpitala gdzie idzie jutro do swojej lekarki, ale powiedziano jej ze ma 1% szans na utrzymanie ciazy. Wczesniej prenatalne idealnie, nifty tez. Ciaza druga po poronieniu, in vitro. Jakies pomysly? Cos slyszalyscie na ten temat? Ja nie i w sieci tez o bezwodziu przez brak nerek wiele nie znalazlam. Czy przy penatalnym usg nerki widac? A ona zalamana i szukam jakiegokolwiek punktu zaczepienia...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać od razu po wizycie. Ale na pewno będzie dobrze[emoji5]@Oska305 trzymaj się tam jakoś, na pewno zaraz będzie lepiej! - musi być!
a za mnie trzymajcie dzisiaj kciuki, bo mam wizytę z genetykiem - poznam wyniki testu Pappa... :/ dam znać!
zapmarta
Karolkowa mama
wpadam na chwilkę, przywitać się.
Niestety ja z ostrym przeziębieniem. Przyciągam wszystko jak magnez. Katar i kaszel męczą mnie okrutnie.
poza tym ok.
pozdrawiam wszystkie mamuśki.
Niestety ja z ostrym przeziębieniem. Przyciągam wszystko jak magnez. Katar i kaszel męczą mnie okrutnie.
poza tym ok.
pozdrawiam wszystkie mamuśki.
reklama
M@gda
Moderatorka
Kurcze, ale maskra... Zdrowiej!Oddałam krew do badania. Jutro rano posiew. Bogu dziękuję, ze ta krew nie od Bąbli...
Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co czujes...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom