Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo Maluchy uciskają mi dolną żyłę główną, czy jak to się tam nazywa. Na usg juz miałam przez to mroczki przed oczami i mdlałam. Doktor w ostatniej chwili kazał mi obrócić się na bok i głęboko oddychać.Dlaczego na plecach nie możesz?
Tak bo moja mama mieszka nad ośrodkiem zdrowiaPozwolili Ci iść do domu ?
![]()
Staram sie choc nest ciezko bo o 5 rano wstalam@Oska305 ceny możesz sprawdzić na stronie [emoji6]. Na pewno z okazji otwarcia rzucą jakieś promocje, ale też będzie tłum ludzi więc na pewno nie powinnaś się wybierać tam sama..
@mrsMalec tylko pilnuj się, żeby nie przysnąć, bo wtedy cukier się inaczej rozkłada [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Puścili Cie do domu? Ja musiałam siedzieć pod gabinetem, a wody tylko w ostateczności sie napić.Ja leze sobie w lozeczku po glukoziena kolejne kłucie mam lrzyjsc o 9.15
nie bylo tak tragicznie
trochę mnie mdli ale dasie wytrzymac
ale jestem mega glodna
marzy mi sie buleczka z bialym serkiem i koperkiem o jezu
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Sama na pewno nie pojadę, o ile pojadę. Kiepsko znam Lublin i nie wiem, czy dam radę dojechać. Zobaczymy. Ale kusi mnie ta wizja promocji[emoji7]@Oska305 ceny możesz sprawdzić na stronie [emoji6]. Na pewno z okazji otwarcia rzucą jakieś promocje, ale też będzie tłum ludzi więc na pewno nie powinnaś się wybierać tam sama..
@mrsMalec tylko pilnuj się, żeby nie przysnąć, bo wtedy cukier się inaczej rozkłada [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo ja doslownie zejsc po schodach i wyjsc na pole i wejsc w drzwi obok i w osrodku jestemPuścili Cie do domu? Ja musiałam siedzieć pod gabinetem, a wody tylko w ostateczności sie napić.