Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam, że to napisze ale to nie jest miękkie serce. To jest brak pewności siebie.Ja poprstu mam za dobre serce i nie umiem tak;( tyle ze on nie zadzwoni pierwszy .. za dobrze go znam .. ja od zawsze bylam ta osobą ktora pierwsza wyciaga reke na zgode chociaz nawet moja osoba w tej kłótni nie zawiniła . Wiele razy dostałam po dupie za to ale pewnie sie nigdy tego nie naucze . Ale taka jestem nie lubie klotni nie odzywania sie do siebie ...
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
O, to walczymy dzis razemCześć!
Witam nową mamusię.
MrsMalec! Odpoczywaj , nie przejmuj się tym swoim mężem. Najważniejsza teraz jesteś ty i dzidziuś.
Życzę powodzenia na badaniach I wizytach.
Ja kwitnę w przychodni od 07:20 , a do gabinetu weszłam dopiero o 08:20. Teraz do 10:20 muszę czekać. Mam nadzieję ,że wynik krzywej cukrzycowej będzie ok.
Najpiękniejsze, moje rodzinne :-)@Rossiczka Gdańsk piękne miasto prawda? Udanego odpoczynku![]()