Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chcę Cię Kochana martwić, ale jak będziesz miała zaleconą diete2 cukrzycową to też o tej porze będziesz jadła drugie śniadanieJuż drugie?! Ja przed pierwszym! [emoji3]
Zamówiłam misia z chicco dla naszego bąka w brzuszku <3 bardzo dużo pozytywnych opini ma i dużo znajomych mi go poleca. Tak że będę czekać z niecierpliwością na przesyłkę <3
![]()
OkiJaki słodki ten miś. Fajnie, ze ma to światełko projektor, praktycznie))
Do mmnie dotarło, ze czekam na 4 paczkiwszystkie przyjdą po południu aż się boję bo groch ciuchów udało mi sie kupić z asosa i nadprogramowo jakieś kosmetyki dla siebie i torebkilp
lepiej żeby Paweł tego nie widział
Digital super śniadanko, ja zawsze takie nie inne zjadłam. Owsianki to mój konik
Rossiczka baw sie dobrzemiłego pobytu u mamy ;*
Millo rozbawiłas mnieuroczy ten Twój Leos
))
Nawet nie mówcie o bólach , u mnie jakis horror, skończyła się sielanka. Mam n adziejem ze ten czas do bezpiecznego terminu szybko i spokojnie zleci
Ankus ciasto z borówkami......ahh jakbym zjadła !! Pochwal się koniecznie jak zrobisz.
Wyczytałam, że teraz jest wytwarzana relaksyna, która ma za zadanie poluźnienie wszelkich wiązadeł w biodrach i macicy. Szczególnie silnie działa w ciążach mnogich. Ma to ułatwić poród. Tylko weź tu wytłumacz tej relaksynie, że u mnie będzie cc i z tym całym poluźnianiem może dać sobie spokój, bo niepotrzebnie bólu przysparza[emoji4] [emoji23]
myślę ,że dobra cenaDobra cena ?
![]()
![]()