padiq
Fanka BB :)
Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za informacje. Trzymam mocno kciuki. Dawaj znać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
Na allegro zamawialas? Możesz podesłać linka?:-)
Ja chciałabym znaleźć jakąś opcję zamówienia kokonu, poduszki do karmienia, pościeli do łóżeczka i końca do wózka w jednej gamie kolorystycznej :-)
Może macie kogoś już sprawdzonego? :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty masz juz prawie wszystko [emoji3] ja mam tylko ciuszki,ktore dostalam od bratowej, rożki i taką dmuchaną podkłdkę na przewijak. A wozek to myślę, ze moze pod sam koniec albo po porodzie kupimy.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam jakiś spadek energii. Najchętniej bym spala. Moze to i dobrze bo jak sie ostatnio zmobilizować i dałam czadu to mialam twardy i obolaly brzuch. Przed porodem jeszcze wrócą siły ☺. A teraz jak potrzebujesz odpoczynku to odpoczywaj. Masz usprawiedliwienieI ja się z Wami witam w ten słoneczny dzionek
Wszystkim babeczką dziś wizytującym życzę cudaśnego dnia jak i reszcie
@kodap daj znać jak będziesz już coś wiedziała
@Millo życzę aby bez antybiotyku się skończyło
Ja się zastanawiam czy nie powtórzyć sobie krzywej cukrowej w przyszłym tygodniu (jak już będę całkowicie zdrowa) bo robiąc ją w zeszłym tygodniu byłam mocno przeziębiona a czytałam ze nawet najmniejsza infekcja może zmienić wyniki - co o tym myślicie?
Jakoś nie umiem się zabrać do kompletowanie wszystkiego dla niuni i da siebie, mam tylko ciuszki, kosz mojżesza, wózek, nosidełko, pampersy, chusteczki nawilżone, pościel a dla siebie dwie piżamy do szpitala i nic więcej i nie mam pojęcia kiedy się za to zabiorę. Ostatnio mam tak strasznego lenia, że nic mi się nie chce, tylko bym leżała i leżała![]()
A ile zapłaciłas za poszczególne rzeczy?Na instagramie: kocyki_dla_najdrozszych
Tam kupowałam. Pokazała mi tez dostępne materiały. Wszystko załatwiałam przez wiadomość prywatna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam wiesz już coś?Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
A ile zapłaciłas za poszczególne rzeczy?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O to niezle ceny. Muszę do niej napisać. Ja dzisiaj dostałam od kuzynki dwa kombinezony więc już przynajmniej to z głowy. Zaraz wrzucę zdjęciaKokon 110, kocyk 65, poduszka 20, wysyłka 15
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom