Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć dziewczyny
podczytuje Was czasem ale ciężko nadrobić. mam termin na koniec grudnia. życzę samych dobrych wieści na wizytach i miłego dnia
Powodzenia na dzisiejszych wizytach :-)
Ja wczoraj spojrzałam w kartę ciąży i okazało się że termin z USG mam na 31. grudnia, więc jestem ostatnia do rozpakowania. Z OM mam 27. i jakoś ten termin utkwił mi w glowie, a tu takie zaskoczenie. I tak się zastanawiam czy to dobrze jest być z końca roku, bo w sumie w przedszkolach i szkołach zawsze jest się najmłodszym i to prawie rok w stosunku do tych ze stycznia. Macie z tym jakieś doświadczenia?
@Aguu...la ja też tak strasznie chciałam córeczkę że ciężko mi było ukryć rozczarowanie na usg [emoji14] może się jeszcze uda machnac ostatnim rzutem core, ale o tym będę myśleć jakoś w sierpniu za rok![]()
Słonko ja chciałam mieć ciąże wszystkie do 30tki z głowy ale jak nie pójdzie to nie pójdzie :] mam znajomą która ma rocznika w domku a właśnie kończy 43 lata i doooobrzeysie trzymaDiana Tobie kochana zycze następnym razem córeczki z całego serducha.
Ja dałam sobie czas na drugie dziecko do 40. Tak ze ja juz miec nie bede...
Moze w drugim zyciu... O ile takie istnieje...
I objadac pysznosciami