reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Ja w święta wcinalam śledzie i wszyscy na mnie patrzyli jak na wariatke. Marynowane z cebulką ale nikt się nie zorientował, ze to ciaza i że ja nie lubię ryb. Ale było zamieszanie bo miałam urodziny w 1 dzień świąt i pełna chata ludzi.
Heh ja tez ostatnio jadłam śledzie A po tym czekoladę mojemu mężowi wręcz nie dobrze robiło się na sam widok tego ale mi bardzo smakowało

A i kupilam se gacie takie wiecie uciskowe zeby brzucha nie bylo widac a w połowie imprezy myslalam zw zwariuje bo tak mnie cislo i cholerstwo sciagnelam. A brak @tlumaczylam sobie stresem przed ślubem

Kupiłam dziś imbir i trochę do cherbaty dodaje:) mdłości są ale wymioty jeszcze nie na szczęście :) w ostatniej ciąży chyba do 18 tygodnia wymiotowalam aż się boję co będzie teraz niby narazie cisza ale to dopiero 6 tydzień:)

reklama
Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze się czułam, nawet piersi praktycznie nie bolały, jakbym w ogóle w ciąży nie była [emoji52] Nie mogę się już doczekać tej wizyty 7 maja żeby wiedzieć czy serduszko bije i być spokojnym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry