Hej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej kochanaHej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy![]()
Gratuluje!Hej dziewczyny chyba dołączę do waszego grona chodź powiem szczerze strasznię się boję dzisiaj zrobiłam test jestem trochę w szoku bo to była pierwsza próba i jak widać chyba udana. To moja pierwsza ciąża mam nadzieję że pomożecie i dodacie otuchy![]()
Niekoniecznie po luteinieHej kochanaTo też moja pierwsza ciąża. Też się trochę martwię. Ale chyba takie początki są, że się martwimy a potem jest lepiej
Ja wam powiem że po tej luteinie chyba to mi się mega spać chce.
Chyba masz racjęGratuluje!Witamy.
Niekoniecznie po luteinieuroki ciąży
![]()
Ja wczoraj pisałam że mnie cycki prawie nie bolą. A dzisiaj dotknąć sie nie mogeChyba masz racjęA nie dawno pisałam że nie mam żadnych objawów
![]()
To leż Kochana i odpoczywaj! Wszystko musi byc dobrze! :*Dziewczyny moja wizyta za duzo nie wniosla nie mialam usg a to z tego powodu ze lekarz starszej daty i starej szkoly i powiedzial ze po poronieniach on noe chce robic usg bo nawet fale ultradźwiękowe moga uszkpdzic plod jesli wcześniej byly poronienia z badania ginekologicznego wynika ze jestem w ciazy ryzyko jest tylko takie ze moze byc to ciaza pozamaciczna ale na 98%to wyklucza bo jajniki bez zmian jedyne co sie dowiedzialam ze plamienie moglam miec z powodu malej nadzerki mialam pobrana cytologie po ktorej plamie ale to tez normalne no i news musze lezec na brzuchu bo mam bardzo duze odgiecie macicy i jesli sie nie naprostuje do 12tc to beda klopoty. Mimo ze nie mialam tego usg jestem pozytywnie nastawiona i mam poczucie ze wszystko bedzie ok. Wg moesiaczki termin na 1. 12
To chyba 4 tydzień?Wynik odebrany. U mnie 775.
Mnie też lekarz nie chciał tak robić od początku USG. Może on faktycznie jakąś tam racje ma. Głowa do góry musi być dobrze!To leż Kochana i odpoczywaj! Wszystko musi byc dobrze! :*