Anusiak1990
Fanka BB :)
Jade na wizyte. Trzymajcie kciuki. Ja chodze na nfz ale zobacze jak będzie po tej wizycie bo zastanawiam sie czy nie chodzic i na nfz i prywatnie z nfz robic badania a prywatnie miec porzdne usg itd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki zacisniete! Powodzenia!Jade na wizyte. Trzymajcie kciuki. Ja chodze na nfz ale zobacze jak będzie po tej wizycie bo zastanawiam sie czy nie chodzic i na nfz i prywatnie z nfz robic badania a prywatnie miec porzdne usg itd
Normalnie pije można pić kawę w ciążyA czy któraś z Was pije normalnie kawę Czy nie wolno?
Oj już nie mogę się doczekaćPewnie, że wyjdzie. To będzie 7 tydzień, więc pewnie usłyszymy bicie serduszka :-) ja chodzę prywatnie.
Ja właśnie też chyba pójdę prywatnie ale jeszcez zobaczę. Mi ktoś tam mówił ze ok 12 tyg robi się usg ale bałam się że to trochę za późno. Ale z tego co widzę to chyba normalne.Ja mam położna tylko która wszytko mi ogarnia, pierwszy skan będzie w 12tc , około 7tc. pójdę prywatnie![]()
A kiedy będziesz mieć wynik? Mi wyszła beta 1040.Ale się tu laski rozpisałyście!Muszę nadrobić.
Moje przeziębienie ustępuje, ale teraz córka chora.
Zrobiłam dziś bete i czekam na wynik.
Co do kawy, to pije z mlekiem dwie dziennie.![]()
Trzymamy kciuki. Daj znać jak byłoJade na wizyte. Trzymajcie kciuki. Ja chodze na nfz ale zobacze jak będzie po tej wizycie bo zastanawiam sie czy nie chodzic i na nfz i prywatnie z nfz robic badania a prywatnie miec porzdne usg itd
Koło 16 będzie wynik. Chyba zaczęłam się stresować.A kiedy będziesz mieć wynik? Mi wyszła beta 1040.
Wartości bety mają zbyt duże widełki żeby wyznaczać po nich tydzień.Koło 16 będzie wynik. Chyba zaczęłam się stresować.
Twoja beta wskazuje który tydzień? Czy tak się tego nie rozpatruje? Przepraszam za głupie pytanie, ale już zupełnie nie pamiętam, jak to jest z tymi wynikami.
Dokładnie, ale mi lekarz powiedział że to ok 3-4 tydz.Wartości bety mają zbyt duże widełki żeby wyznaczać po nich tydzień.![]()