reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny mam pytanie byłam na wizycie kontrolnej usg to 9tc chodzę co dwa tygodnie prywatnie, lekarz założył kartę ciąży pobrał cytologie i zrobił usg przez powłoki brzusznej i tu się pojawiła chwila grozy bo nie mógł znaleźć serduszka bijacego dopiero po 5 min szukania znalazł, myślałam że i moje serce stanie! I ponownie dla pewności zrobił też dopochwowo i pokazał że bije i jest wszystko ok. Powiedzcie czy nie za szybko usg przez brzuch? Czy wam też już takie usg wykonują? Dodam że jestem po cesarce i mam zrosty więc trochę zła byłam że naraził mnie na taki stres...
Moj mówi że przez przewloki robi dopiero w 11 tc bo wcześniej słabo widać a u Ciebie jak jesteś po cesarce to nie wiem czy był sens tak szukać na siłę. Ja też chodzę prywatnie.

reklama
Hej dziewczyny, czy zdarzały Wam się lekkie beżowa-brązowe plamienia w dniach kiedy normalnie wystąpiłaby miesiączka? Bez żadnych boli brzuch ani innych objawów.. Bo jutro mam wizytę u lekarza a troszkę mnie to niepokoi :(
Mnie ostatnio boli jak na okres ale nie mam zadnych plamien. Moze otarcie po stosunku ?

Co do ubrań ciążowy mam kilka spodni na gumę wiec mnie nie uciekają, na pewno z jednych zrezygnowac juz musialam. Kupie dopiero kiedy dostane z miasta pieniadze po wizycie za tydzień pójdę zrobic tam termin. Wiec chociaż taki plus nie musze ze swojej kieszeni płacić ;)

Ja już jeansów nie noszę, bo dopinam się ale cisną. Zamowilam dzisiaj na lidlu 2pak leginsów ciążowych :)
Byłam w aldi po jedzonko i dorwałam moje ulubione parówki z 7zl na 3 przecenione, jestem w niebie haha, jeszcze truskawki wzięłam przy okazji :)

Ja już jeansów nie noszę, bo dopinam się ale cisną. Zamowilam dzisiaj na lidlu 2pak leginsów ciążowych :)
Byłam w aldi po jedzonko i dorwałam moje ulubione parówki z 7zl na 3 przecenione, jestem w niebie haha, jeszcze truskawki wzięłam przy okazji :)
Ja to juz dawno odstawilam.jeansy bo tez mnie bolal brzuch od nich :( i czasem mnie tez pobolewa brzuch jak.na okres nie wiem czemu i te plecy heh

Mnie też brzuch pobolewa jak na okres, wcześniej to był inny ból a teraz mam jak na okres, ale może dlatego że termin miesiączki się powoli zbliża

@karo85 nie przejmuj się tak krzywą cukrową! Ja musiałam zrobić wcześniej, bo w rodzinie dużo osób choruje, ale kupiłam tą cytrynową w proszku i pielęgniarka mi rozrobiła, piłam sobie spokojnie, jest słodkie ale nie aż tak bardzo i mimo że miałam mdłości sama z siebie, to po tym wcale nie było gorzej :)

reklama
Do góry