Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę taka sama! W ulotce napisane ze w ciąży raczej nie korzystać z aplikatora. Ja spróbowałam i sobie podrażniłam trochę bo miałam lekkie plamienie od niego dlatego nie używam już aplikatoraI słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiło [emoji847][emoji4]Zobacz załącznik 1124874
I słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiło
Zobacz załącznik 1124874![]()
Uważaj na ten aplikator, mój gin mówił że palec lepszy a tym aplikatorem duzo dziewczyn posługiwało się nieumiejętnie i powodowało plamienia. Także jeśli aplikator to bardzo ostrożnie.I słuchajcie w aptece dostałam luteinę z aplikatorem :-) więc chyba to będzie dla mnie zbawienie :-)
A Pan w aptece jaki przemiły, zapytał jak się ogólnie czuje, aż tak miło mi się zrobiło [emoji847][emoji4]Zobacz załącznik 1124874
ŚliczneDziewczyny zobaczcie jakie kwiatki dostałam od synusia![]()
Moja mówiła, że można sobie szyjke nawet uszkodzić tym aplikatorem dlatego jadę z palcaUważaj na ten aplikator, mój gin mówił że palec lepszy a tym aplikatorem duzo dziewczyn posługiwało się nieumiejętnie i powodowało plamienia. Także jeśli aplikator to bardzo ostrożnie.
Bardzo mi przykro [emoji3064]Ja się z Wami żegnam. Niestety ciąża się nie rozwija...
Piękny bukiet [emoji3590]Dziewczyny zobaczcie jakie kwiatki dostałam od synusia [emoji7]