Mi minęły po 9 tygodniu ale moja znajoma miała mdlosci do 40tygodnia i totalnie nic jej nie pomagałoDziewczyny czy męczą was jeszcze mdłości po jedzeniu? Mnie praktycznie cały czas mdli nie ważne co bym zjadła...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi minęły po 9 tygodniu ale moja znajoma miała mdlosci do 40tygodnia i totalnie nic jej nie pomagałoDziewczyny czy męczą was jeszcze mdłości po jedzeniu? Mnie praktycznie cały czas mdli nie ważne co bym zjadła...![]()
Super wieści mój w 21 tyg miał 423g a dziecko rośnie średnio 100g na tydzień czyli waga jest okMnie minely jakos 12/13 tydzien. Mam nadzieje ze juz nie wrocawczoraj wizytowalam i maly wazy 530 g a byl to 22+1. Ciezko mi sie odniesc czy to duzo czy malo. Lekarka powiedziala tylko ze dziecko rosnie prawidlowo. Maly ulozony miednicowo ale mq duuuzo czasu jeszcze na obrot
i za 3 tygodnie mam zrobic krzywa cukrowa..
Prawidlowa waga mój mały w 21 tyg miał 433gMnie minely jakos 12/13 tydzien. Mam nadzieje ze juz nie wrocawczoraj wizytowalam i maly wazy 530 g a byl to 22+1. Ciezko mi sie odniesc czy to duzo czy malo. Lekarka powiedziala tylko ze dziecko rosnie prawidlowo. Maly ulozony miednicowo ale mq duuuzo czasu jeszcze na obrot
i za 3 tygodnie mam zrobic krzywa cukrowa..
Tez mam tak w ciazy.. i tak ciezkie nogi ze zasnac nie mogeDziś troszkę więcej pochodziłam bo miałam gości I teraz koszmarnie bolą mnie nogi a szczególnie w kostkach I stopach- dziwne to uczucie jakby przeszlam maraton![]()
Czasami też tak mam.Tez mam tak w ciazy.. i tak ciezkie nogi ze zasnac nie moge
Jeszcze nie kupowałam nic,ale kombinezon polecam 68 żeby wystarczył na całą zime i nie krępował ruchów dziecka,ciuszki bede kupować na 62,bo moje starsze dzieci 56 miały za małeHej dziewczyny kupujecie już ubranka dla maluszków zastanawiam się jaki rozmiar wybrać 56 czy 62 Jeśli chodzi o kombinezon na zimę to kupować większy 68 czy wystarczy 62 - to moje pierwsze dziecko I jestem zieloną w temacie A nie chciałabym też zakupić ubranek które od razu okażą się za małe