zeberka363
jestem szalona :-D
Ja startowałam z wagą 76kg,teraz mam 78kg, położna troche krzywo na mnie patrzy,ale mały rozwija sie prawidłowo więc po co mam mieć większą nadwagę? Jem i tak więcej niż jadłam,a ruszam się dużo mniej...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja startowałam z wagą 76kg,teraz mam 78kg, położna troche krzywo na mnie patrzy,ale mały rozwija sie prawidłowo więc po co mam mieć większą nadwagę? Jem i tak więcej niż jadłam,a ruszam się dużo mniej...
Hejka i co kupiłaś ten wózek ?Cześć dziewczyny czy któraś w poprzedniej ciąży miała wózek hot mom? Planuje teraz lub chociaż widziała na żywo?
Dziewczyny.. dzisiaj zaczelam odczuwac cos dziwnego. Mialam tak juz 3 razy. Na dole brzucha po lewej stronie czulam takie jakby wibracje, drzenie.. nie wiem jak to opisac. Mijalo po okolo 20 sek. Nie jest to raczej czkawka bo to takie bardzo szybkie jest. Porownalabym do drzenia powieki tylko na dole w brzuchu.. myslalam ze to w pochwie..
Maly rusza sie tak samo.. moze to miesien rzeczywiscieJa tak czasem mam ale szczerze mówiąc nie zastanawiałam się nad tym co to jest. Może jelita a może mięsień![]()