Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według USGJak sobie liczycie wiek ciąży? Wg USG mam o 6 dni młodszą i nie wiem, czy liczyć wg okresu, czy USG![]()
Wg mnie gorsza na dłuższą metę jest taka meczarnia, ze czlowiek az placze z bólu i na pewno nie jest to obojetne dla dziecka, chocby przez stres. Twoj lekarz musi byc wyjatkowym przeciwnikiem lekow w ciazy, bo przecież paracetamol jest bezpieczny.Lekarz gin w czwartek powiedział mi że do 13 tygodnia mam nic nie brać. Ciekawe jak mam to zrobić jak jestem teraz na etapie nasilenia bólów i bez przeciwbólowych nie jestem w stanie funkcjonować. We wtorek będzie moja rodzinna to zadzwonię co mam robić.
Tak tak, kiedys to kobiety dzieci w polu rodziły, a po porodzir zaraz szly dalej zbierać ziemniaki.Hej laski ❤ Dzisiaj ciężki poranek, najgorsze mdłości od początku :/ Nawet pietruszka zielona mnie zemdliłaCzy Was też irytuje stwierdzenie, że ciąża to nie choroba? Oczywiście, że nie, ale jednak odmienny stan i mnie to osobiście denerwuje, bo każda babka przechodzi ją inaczej i z różnymi dolegliwościami...A wg niektórych to powinnyśmy chyba rowy kopać, bo przecież TO NIE CHOROBA
![]()
Doskonalee Ciebie rozumiem... Czuje się niestety jakbym była chora. Nie mogę chodzić bo cofa mnie od razu a czasami w głowie mi się kręci,, na leżąco mam same mdłości- to jeszcze się da radę znieść . Już tak od 3 tygodni.Hej laski ❤ Dzisiaj ciężki poranek, najgorsze mdłości od początku :/ Nawet pietruszka zielona mnie zemdliłaCzy Was też irytuje stwierdzenie, że ciąża to nie choroba? Oczywiście, że nie, ale jednak odmienny stan i mnie to osobiście denerwuje, bo każda babka przechodzi ją inaczej i z różnymi dolegliwościami...A wg niektórych to powinnyśmy chyba rowy kopać, bo przecież TO NIE CHOROBA
![]()
W pierwszej ciąży w 7 tygodniu pojechałam w góry, w 4 miesiącu byłam na wykopaliskach archeologicznych [emoji16]Hej laski [emoji3590] Dzisiaj ciężki poranek, najgorsze mdłości od początku :/ Nawet pietruszka zielona mnie zemdliła [emoji1785] Czy Was też irytuje stwierdzenie, że ciąża to nie choroba? Oczywiście, że nie, ale jednak odmienny stan i mnie to osobiście denerwuje, bo każda babka przechodzi ją inaczej i z różnymi dolegliwościami...A wg niektórych to powinnyśmy chyba rowy kopać, bo przecież TO NIE CHOROBA[emoji849]
Moj syn też zazdrosnyOk moja to samo.. Mówimy jej, że dzidziuś jest w brzuszku. To już zazdrosna i chce bić [emoji16]
Hej, czy któraś z Was ma kota? Robiłam 3 miesiące temu badanie na toxo, powtarzacie je? I śpicie z kotem? Ja dzisiaj mam 5+3 i czuje sie fatalnie.. jestem ciagle zmęczona, boli mnie podbrzusze, w nocy nie śpię i nie mogę sie ułożyć.. mdłości nie mam ale jestem wykończona brakiem snu...![]()