Mam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ...Jakaś nienormalna...nie stresuj się. Na tym etapie może nie być widać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ...Jakaś nienormalna...nie stresuj się. Na tym etapie może nie być widać.
Trzeba bylo mnie w pierwszej widziec [emoji85][emoji85][emoji85] co 2 dni u lekarza, a i nie raz bylo tak ze jednego dnia bylam u trzech roznych [emoji23][emoji23][emoji23]Moja pierwsza ciąża i trochę panikuje... niepotrzebnie ajajaj. Dziękuję za uspokojenie
spokojnie, niepotrzebnie Cię stresuje moim zdaniem u mnie przy becie jakiejś 20 tys dopiero mały pęcherzyk i ciałko zoltkowe byłoMam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ...Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny
![]()
Spokojnie, też leżałam ostatnio . Tylko spokuj nas uratujeMam nadzieję że dziś będzie widać ten pęcherzyk bo kurcze nie chce zostawać w tym szpitalu bo jeszcze więcej pewnie najem się stresu ...Przez telefon mówiła mi że dziś już powinno być widać skoro już jest beta 1561 ... A od 8 rano to już pewnie wzrosło bardziej .... Nie sądziłam że ten początek jest taki trudny
![]()
Zastanawiam się co robić ...spokojnie, niepotrzebnie Cię stresuje moim zdaniem u mnie przy becie jakiejś 20 tys dopiero mały pęcherzyk i ciałko zoltkowe
Tylko straszy mnie od samego początku i zwariować idzie ... W ogóle nie mogę się cieszyć ciążą bo strasznie się boje że potem będę cierpiała jeżeli pójdzie coś nie takSpokojnie, też leżałam ostatnio . Tylko spokuj nas uratuje![]()
Chodzisz do niej prywatnie?A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekologbo powiedziała że musi mnie kontrolować ...
![]()
To twoja pierwsza ciaza ?A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekologbo powiedziała że musi mnie kontrolować ...
![]()
A nie możesz iść dziś do innego ginekologa nic mu nie mówiąc i zobaczysz co on Ci powie ? Będzie do ocena kogoś z bokuTylko straszy mnie od samego początku i zwariować idzie ... W ogóle nie mogę się cieszyć ciążą bo strasznie się boje że potem będę cierpiała jeżeli pójdzie coś nie tak![]()