Chyba dużo z nas odrzuca od mięsa. Ja jem chleb z masłem, herbatniki, paluszki, czasem jakieś zupy. Ale mdli mnie często i bardzomi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba dużo z nas odrzuca od mięsa. Ja jem chleb z masłem, herbatniki, paluszki, czasem jakieś zupy. Ale mdli mnie często i bardzomi tez nic nie smakuje, wczoraj zrobiłam zupę Meksykańska z wołowina, to zjadłam bez mięsa, bo jakos nie mogę go jeść.
Przez 2 tygodnie jadłam tak samo jak TyChyba dużo z nas odrzuca od mięsa. Ja jem chleb z masłem, herbatniki, paluszki, czasem jakieś zupy. Ale mdli mnie często i bardzo
Hmmm to mówisz że na dziewczynkę odrzuca od mięsa ☺ ja nie wiem jak wy, czy też macie takie uczucie, ale czuje właśnie dziewczynkęno ja tez nie mam ochoty na mieso...a z chlopcami to sie zajadalam a maz mi musial steki robic hihi
ja tez tak miałam ze 3dni prawie bez mdłości, ale powróciłyJa nie mam takich problemów z mięsem, zresztą od niczego mnie nie odrzucamoże na jajecznicę nie bardzo mam ochotę a wcześniej chętnie jadłam, ale tak to bez zmian, jem dużo i wszystko
dzisiaj nie mam mdłości i powinnam się cieszyć a zaczynam sie martwić, czy wszystko dobrze...
Tak, ja tak miałam w obu ciążach, wszystko unormowało, już nie pamiętam dokładnie, ale chyba koło 20 tyg.Cześć dziewczyny, czy któraś z was miała taką sytuację, że zarodek zagnieździł się zbyt nisko?