O 17 godzinieOd 17 godziny czy 17 dc?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O 17 godzinieOd 17 godziny czy 17 dc?![]()
Ja też o 6 już miałam pobudkęNo i od 6 na nogach bo synkiem trzeba się zająć a tak bym jeszcze pospalamiłego dnia !
Też słabo u mnie z apetytem od dwóch dni, nie mam na nic ochoty, a dziś jajecznica męża wyjątkowo nie smakujeA ja kurcze wyjątkowo nie mam apetytu... hehe
Ja to samo, raz multum energii i myślę sobie że zrobię to i tamto, a za godzinę oczy mi się zamykają i z planów lipa, nic mi się nie chce...U mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działo [emoji3] ale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk [emoji85][emoji23] Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii
U Nas tez dzisiaj pięknie [emoji3508][emoji3508][emoji3508]a ostatnie dni to i śnieg padałAle zapowiada się dziś ładna pogoda wkoncu bo ostatnio to u nas ciągle deszcz padał. Mam nadzieję że dziś wybiorę się na długi spacer [emoji16]
Ja mam identycznie, albo śpiąca albo pełna energiiU mnie nocka super bałam się bo wieczorem czułam brzuch , coś tam się działoale nie mogę się podnieść dalej bym spala a tu synem trzeba się zająć. I głodna jestem jak wilk
Ja mam zrywy z tym snem albo mega śpiąca jestem albo mam pełno energii