reklama

Grudniowe mamy 2021

U mnie też chłopiec. Na imię kompletnie nie mam pomysłu może Oliwier.....dziewczyny.a jak wasze wagi, dużo przytylyscie? Ja jestem w 15 tyg i przytyłam tylko 1kg ? Czy to normalne

reklama
Wybrane macie już imiona dla maluszków? Mi jak lekarz powiedzial że dziewczynka to zaczynam intensywnie myśleć. Może jakieś propozycje?

Dla chłopca Aleksander albo Adaś. A dla dziewczynki chyba za dużo, bo Nina, Dominika, Asia, Natasza.. ciężko wybrać 🤪

Dziewczyny ja chyba wczoraj poczułam lekkie ruchy a może tylko mi się wydawało .. ale leżąc na brzuchu poczułam na środku takie jak by trzepotanie motylka ☺️
Co do imion to dla dziewczynki : Nela , Zoja i Blanka . A dla chłopca : Filip albo Wiktor ☺️

Ja też coś czuję od kilku dni, co prawda cały czas mam wątpliwości czy to nie w jelitach coś "gra" 🤪, ale chyba jednak za często się to "łaskotanie" powtarza 😍. Mam nadzieję, że to ruchy, bo już się powoli zaczynałam niepokoić czemu ciągle nic, mimo że 18 t.c.

U mnie też chłopiec. Na imię kompletnie nie mam pomysłu może Oliwier.....dziewczyny.a jak wasze wagi, dużo przytylyscie? Ja jestem w 15 tyg i przytyłam tylko 1kg ? Czy to normalne

No to ja już przytyłam 4kg i w międzyczasie nic nie chudłam, nie wiem czy śmiać się czy płakać 🤣 tłumaczę to sobie tym, że w ogóle nie wymiotowałam, mdłości też miałam niewielkie, więc może dlatego 🤪

No to ja już przytyłam 4kg i w międzyczasie nic nie chudłam, nie wiem czy śmiać się czy płakać 🤣 tłumaczę to sobie tym, że w ogóle nie wymiotowałam, mdłości też miałam niewielkie, więc może dlatego 🤪
Ja Jeszcze nie czuje ruchow ale byłam wczoraj na wizycie i dzidziuś jest ruchliwa więc sie nie martwię. Mam nadzieję że wkrótce poczuje bo już zaczęłam 18 tydz. Ja schudłam 5 kg ale wrócił mi apetyt więc szybko nadrobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry