Margeritka28
Fanka BB :)
Ja chciałabym powiedzieć po prenatalnych o ile będę się dobrze czuła, jeśli nie to powiem wcześniej. I chciałabym pracować do lipca ale zobaczymy jak wszystko się ułożyKiedy mówicie w pracy o ciąży ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja chciałabym powiedzieć po prenatalnych o ile będę się dobrze czuła, jeśli nie to powiem wcześniej. I chciałabym pracować do lipca ale zobaczymy jak wszystko się ułożyKiedy mówicie w pracy o ciąży ?
Ja już powiedziałam i poszłam od razu na zwolnienie. Niestety mam pracę na dwie zmiany 5-14.30 lub 14-23.30, jestem jako zastępca kierownika i miałam prowadzenie zmian więc muszę być po 9,5h a według kodeksu pracy ciężarna może pracować 8h i nie nocne. Poza tym praca stresująca, tylko częściowo biurowa a że brakuje u mnie etatów więc wykonuje więcej roboty siłowej jako zwykły pracownik. Ja dla pracy nie będę ryzykować bo oni i tak tego nie docenią ani podziękują.Kiedy mówicie w pracy o ciąży ?
Ja zaczęłam 1 marca nową pracę i mam umowę na 6 msc. Totalnie nie planowałam ciąży bo za rok mam ślubJa mam taką sytuację że 15.03 zaczęłam nową pracę z umową próbną na 3 mies, potem 6 mięs...![]()
No to piona!U mnie szefowa wie od samego początku... bo mam własną działalność![]()
O to się ze starym dzisiaj pokłóciłamNaszedł mnie dzisiaj taki lęk, że nie daj Boże na nastepnej wizycie, która jest dopiero za miesiąc, okaże się, że jest coś nie tak, albo, że serduszko przestało bić![]()
Mialam dzisiaj taką samą rozmowę z tego samego powoduNo to piona!
O to się ze starym dzisiaj pokłóciłamnie, że mam czarne myśli i się boję, bo na razie nic takiego się nie dzieje, ale właśnie ta wizyta dopiero za miesiąc mnie przeraża
i mówiłam mu, że umowie się jeszcze na poczatek maja to "po co wymyślasz?!" "przecież wszystko będzie dobrze!" itd potem powiedział, że jak potrzebuje to żebym się zapisała, a ja na to "NIE CHCE JUŻ!"
Oczywiście chce, ale wstrzymam się jeszcze z tym
Między 12 a 13+5 chyba, ale bierzesz pod uwagę termin z USG. Ja tak mam.Dziewczynki, w którym tygodniu się umówić na prenatalne jeśli tydzień ciąży nie będzie się zgadzał z tym z USG .?![]()
po wizycie u lekarza ale pracować mam zamiar najdłużej jak się daKiedy mówicie w pracy o ciąży ?
Powiedz po przedłużeniu... Na ile dostaniesz kolejna? Rok? Chyba że chodzisz do pracy więc ciężko będzie ukryć ..Ja zaczęłam 1 marca nową pracę i mam umowę na 6 msc. Totalnie nie planowałam ciąży bo za rok mam ślubtakże nie wiem kiedy powiem bo menagerka mega się cieszyła że w miarę zespół ma ogarnięty a tu taki klops..