reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
jednojajowe ? Podejrzewam ze było dużo roboty, ktoś Wam pomagał czy ogarnialiscie we 2? 🤗

Apropos ogórków to ja wracam z Polski do siebie i wiozę w bagażu małosolne i kilo polskich truskawek, first things first 😅🍓🥒
Moje córki są dwujajowe dwuoowodniowe, każda miala swój domek i swoje jedzonko ,ciąża to była naturalna , sami dawaliśmy radę a moja mam pomagała w taki sposób jak mogła ja jeszcze wtedy nie mialam prawo jazdy (zrobilam jak córki miały roczek i jak wróciłam do pracy) nie karmiłam piersią w szpitalu się poddałam, zależy jakie dzieciaczki się urodzi i trzeba się poznać np jednak z córek po kąpaniu juz musiała dostać mleko natychmiast bo się darła a druga czekała cierpliwie ze smokiem na swoją kolej , później to kładłam dwie na poduszkę i karmiłam dowe na rqz aby rytm dnia byl zachowany i np kolejne karmienie za 3 godz bo jak jadły w odstępach czasowych to w ogóle nie byłam w stanie wyjść z domu🙈 i z odbijaniem tez było, że jedna juz musiała bo zaraz się cala ulala a druga zaczekała, wyjścia na spacer zima były dla mnie najtrudniejsze bo mieszkałam na drugim piętrze zanim ubrałam je w kombinezony to sama bylam upocona jak swinia🤣 ale plusy u mnie były duze ,przesypiały cale noce jak skończyły 3 miesiące to naprawdę jak dla mnie cud a jak siedziały to w krzesełkach karmiłam je z jednej miski raz jedna Łyżeczka zupy raz druga No i córki były zarte na wszystko, ja mi zdrowe zupy gotowałam z ryba, z warzywami różnymi, oliwami itp a one jadły az milo było patrzeć 🤪

Cześć Dziewczyny!
Jakiś czas temu trafiłam na to forum i regularnie Was podczytuje. Nie miałam odwagi się tu ujawniać bo jakoś nie mogłam uwierzyć, że tak jak Wy jestem w ciąży. To nadal dla mnie takie nierealne chociaż po dzisiejszym usg coś się jednak zmieniło ☺️
Przebyłam bardzo długą drogę aby być na tym etapie, w ktorym jestem teraz. 12 lat starań, 3 inseminacje, 3 procedury IVF i jedna strata trzy lata temu w 7tc 😞
Mam nadzieję, że wszystko co złe juz za mna i teraz bedzie juz tylko dobrze. 🙂Bardzo Wam wszystkim kibicuje i mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona ☺️

Winko z lidla takie o

Załączniki

• 20220530_165031.jpg
    20220530_165031.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 66
Właśnie... Wózki nowe, używane, 2w1, 3w1 czy jeszcze co innego? Firmy konkretne (wiadomo, to też konkretne pieniądze) czy raczej "no name"? Co preferujecie?
ja mam wózek mima xari po pierwszym dziecku , zostawiłam sobie. Nosidełko mamy cybex aton 5, wszystko w stanie idealnym. Myślałam żeby kupić nowe nosidełko ale to mamy w stanie idealnym , kupione w salonie.. jest ciężkie ale nie wiem czy jest sens wymieniać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry