Lwica1410
Fanka BB :)
Pożegnałam się w czerwcu z kreskami, bo już doszłam do wniosku, że za stara jestem. I dalej tak twierdzę, ale jednak ciężko odpuscić.Super, że się udało!! GratulacjePamiętam Cię dobrze z kresek
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pożegnałam się w czerwcu z kreskami, bo już doszłam do wniosku, że za stara jestem. I dalej tak twierdzę, ale jednak ciężko odpuscić.Super, że się udało!! GratulacjePamiętam Cię dobrze z kresek
![]()
Ja 19:40, ale celowo tak późno, bo normalnie pracuję, a jeszcze muszę tam prawie godzinkę dojechaćJa też mam wtedy pierwszą wizytęTeż liczę że coś już będzie widać Niestety dopiero 18:30
Następna już u gin, u której chcę ciążę prowadzić 15.05 .
Hmm, jeśli dobrze pamiętam, to zeszłoroczne czerwcowe kreski ja prowadziłamPożegnałam się w czerwcu z kreskami, bo już doszłam do wniosku, że za stara jestem. I dalej tak twierdzę, ale jednak ciężko odpuscić.
wpisz mnie jak możesz, tak by się zgadzało z tym co widziała Pani doktor i z beta .A tak teraz pamiętam - poczekamy chyba że chcesz żebym zapisała już a potem zmienimy - jak chcesz
czyli 19.12?wpisz mnie jak możesz, tak by się zgadzało z tym co widziała Pani doktor i z beta .
Ja też właśnie pracuje do 17:30 a muszę jeszcze dojechać :-) Wolałabym się nie zwalniać bo narazie nie chce mówić w pracy że jestem w ciążyJa 19:40, ale celowo tak późno, bo normalnie pracuję, a jeszcze muszę tam prawie godzinkę dojechać
U gina, u którego chcę prowadzić ciążę, mam wizytę już w tę środę po Świętach, ale w tym gabinecie, w którym nie ma USG. Więc pewnie przyjdę, pogadamy, dostanę parę skierowań i powie mi, co dalej. W tym Medi jakieś dziwne jest to umawianie się do ginekologa, bo oddzielnie na prowadzenie ciąży, oddzielnie na USG i to też w zależności od etapu ciąży, oddzielnie tak po prostu na wizytę. Trochę nie ogarniamW środę ma mi powiedzieć co mam wybierać, żeby się umawiać na USG do niego.
GratulacjeZadzwoniłam do alabu, okazuje się, że wynik był już wczoraj tylko jakieś problemy techniczne. Jak się logowałam sprawdzić wyniki to mi się ręce trzęsły. Beta 111.1![]()
U mnie 309% przyrost dziś i myślałam że to dużo ale Twój to kosmosHej dziewczyny robiłam dzisiaj przyrost bety po 2 dniach i strasznie duży przyrost mam 640% niby pisze że w normie aleeee noo dużoZobacz załącznik 1698692