reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

1000024260.png

reklama
Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie że się powiększy ? Ja już powiedziałam siostrze, kuzynce i przyjaciółce 😆 Nie wiem czy się jutro na rodzinnym obiedzie nie wyglądam choć powinnam poczekać choć do USG 😆

Dziewczyny kiedy mówicie rodzinie że się powiększy ? Ja już powiedziałam siostrze, kuzynce i przyjaciółce 😆 Nie wiem czy się jutro na rodzinnym obiedzie nie wyglądam choć powinnam poczekać choć do USG 😆
Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu, nie zdążyłam nikomu powiedzieć. Więc jak byłam w kolejnej rodzina dowiedział się gdzieś jak byłam w 4 miesiącu. Teraz mi ciężko jak jestem w domu rodzinnym i są wszyscy. Wie tylko jedna moja przyjaciółka, bo komuś musiałam powiedzieć żeby nie być samą z moimi niepokojącymi myślami które się czasem pojawiają.

Pierwszą ciążę straciłam w 6 tygodniu, nie zdążyłam nikomu powiedzieć. Więc jak byłam w kolejnej rodzina dowiedział się gdzieś jak byłam w 4 miesiącu. Teraz mi ciężko jak jestem w domu rodzinnym i są wszyscy. Wie tylko jedna moja przyjaciółka, bo komuś musiałam powiedzieć żeby nie być samą z moimi niepokojącymi myślami które się czasem pojawiają.
Też straciłam jedną ciążę w 6 tyg ale chyba wolałabym by wiedzieli bo i tak zauważą jakbym była w szpitalu bo mieszkamy blisko. W pracy muszę początkiem maja powiedzieć bo chcieli mnie awansować od września żeby sobie szukali kogoś na to miejsce :-) I tak do połowy czerwca planuje tylko pracować.

ja chce powiedzieć jak mi lekarz potwierdzi na usg chłopca;D nie wiem czy wytrzymam , ale tak bymchciala powiedzieć wszystki , że w grudniu nam się Ignaś rodzi, żeby ominąć komentarze, że może w końcu będzie dziewczynka ( mam 4 chlopakow) i zawsze slysze , " oby dziewczynka "

ja chce powiedzieć jak mi lekarz potwierdzi na usg chłopca;D nie wiem czy wytrzymam , ale tak bymchciala powiedzieć wszystki , że w grudniu nam się Ignaś rodzi, żeby ominąć komentarze, że może w końcu będzie dziewczynka ( mam 4 chlopakow) i zawsze slysze , " oby dziewczynka "
chyba ze w koncu bedzie dziewczynka

Ja jestem w 7+3 i jutro raczej powiem, mam tylko rodziców w Holandii więc jakby co wesprą mnie i zajmą się synkiem. A reszcie rodziny w Polsce powiem później
Ja jestem 7 tyg I nikt nie wie oprócz męża i koleżanki.
Nie wiem kiedy będzie odpowiedni moment .a musze dziecią powiedzieć. Młodszy na pewno nie będzie szczęśliwy bo on nie lubi małych dzieci (autysta)
Z tym będę rozmawiać z psychologiem jak najlepiej przekazać mu informacje.

reklama
Do góry