reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny mam we środę wizytę plisa trzymajcie kciuki bo już stres zaczyna działać. Po ostatniej wizycie gdzie mój lekarz ledwo zauważył maleńki zarodek schowany w końcówki pęcherzyka to mam mega obawy ale to już będzie początek 9-tego tygodnia więc już człowiek powinien być fajnie widoczny i oby tak było 💪😁
Będziemy trzymać ❤️ Teraz już na pewno będzie dobrze widać

A ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie? 🙂
Raz mi niedobrze jak nie zjem, raz mi niedobrze po jedzeniu, już nie wiem jak to ogarnąć 😆 o i mówiąc brzydko odbija mi się non stop, masakra. No i ciągle jestem zmęczona ale to może być też kwestia ciulowatej pogody. Piękną mamy jesień tej wiosny 😋

Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę :(.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła :). 8+6
hejka, no chyba jakoś wirus z tymi uszami, bo co chwila słyszę o zapaleniach uszu, i w domu maz I teraz córka siedzi na to samo. Dzidzie są silne, cudnie, że wszystko dobrze:)

reklama
Do góry