cafe1997
Fanka BB :)
Ja mam skórę po ciąży, i też zauważyłam, że nie chcą przez tyłek przejśćA jak wasze brzuchy? Ja ogólnie mam gruby z naturyale jakoś tak mi ciaśniej w dresach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam skórę po ciąży, i też zauważyłam, że nie chcą przez tyłek przejśćA jak wasze brzuchy? Ja ogólnie mam gruby z naturyale jakoś tak mi ciaśniej w dresach
Ja po dwóch ciążach nie zrzuciłam do końca brzucha, także był obecny juz przed zajściem w kolejnąA jak wasze brzuchy? Ja ogólnie mam gruby z naturyale jakoś tak mi ciaśniej w dresach
Dobra jednak wieczorem poczułam jakieś mikro mdłości, jestem spokojniejszaJa zazdroszczę Wam, hahaja dziś 6+4 a już drugi tydzień mdłości, a od tygodnia jem tyle co nic. Jak troche przechodzi to wciskam w siebie jakies sucharki, owoce albo kromkę chleba. Nic co śmierdzi, albo pachnie bardziej intensywnie niż jogurt
naprawdę nie myślałam, że to aż taki hardcore
Ja chuda nie jestem, więc od razu widać nie będzie. Ale czuję ucisk w jeansach więc chyba coś się dziejeA jak wasze brzuchy? Ja ogólnie mam gruby z naturyale jakoś tak mi ciaśniej w dresach