• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Według kalkulatora na stronie mamy ginekolog jest w 6+6, według Flo, z którego korzystam też, jak w Pregnie ustawiłam cykl 32dniowy to 6+2. Już serio chciałabym być po wizycie 😅

Ja od paru dni słabo się czuje, najchętniej z łóżka bym nie wstawała. Niedobrze co jakiś czas, pora dnia nie ma znaczenia bo czasem rano, czasem popołudniu a czasem wieczorem 🥴 jakąś zgagę parę razy miałam już na noc też... Wizyta we wt i zaczynam się stresować już...

Plamienie może wystąpić np po stosunku, samo od siebie może się zdarzyć szczególnie jeśli to nie żywa krew, warto to jednak skonsultować z lekarzem
Idę w piątek do lekarza więc go jeszcze podpytam pociesza mnie to że było bardzo malutkie plamienie i w sumie tylko raz i cisza . Nie wiem czy winika to z badania ginekologicznego które miałam 2 dni temu , stresu czy może tego że mam dodany ten clexane z progesteronem ale to mi może lekarz wyjaśni i uspokoi

Ja jeszcze nie miałam badań robionych, we wtorek pewnie dostanę do zrobienia, myślicie, że to bardzo źle ? Ogólnie niedawno miałam badania od góry do dołu, wszystkie książkowo wyszły

reklama
Ja jeszcze nie miałam badań robionych, we wtorek pewnie dostanę do zrobienia, myślicie, że to bardzo źle ? Ogólnie niedawno miałam badania od góry do dołu, wszystkie książkowo wyszły
Ja robiłam tylko tą betę co lekarz zalecił, poza tym nic, progesteronu też nie. Wcześniej badalam z tego programu moje zdrowie kilka mies temu i było okej. Myślę że po tej wizycie coś zleci już na ten 10 tydzień na kolejną wizytę to wtedy porobię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry