Agatki
Fanka BB :)
Plamienie może wystąpić np po stosunku, samo od siebie może się zdarzyć szczególnie jeśli to nie żywa krew, warto to jednak skonsultować z lekarzemPlamiłyście w ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Plamienie może wystąpić np po stosunku, samo od siebie może się zdarzyć szczególnie jeśli to nie żywa krew, warto to jednak skonsultować z lekarzemPlamiłyście w ciąży?
Ja też już chce swoją wizytę :c byle do sobotyWedług kalkulatora na stronie mamy ginekolog jest w 6+6, według Flo, z którego korzystam też, jak w Pregnie ustawiłam cykl 32dniowy to 6+2. Już serio chciałabym być po wizycie![]()
Idę w piątek do lekarza więc go jeszcze podpytam pociesza mnie to że było bardzo malutkie plamienie i w sumie tylko raz i cisza . Nie wiem czy winika to z badania ginekologicznego które miałam 2 dni temu , stresu czy może tego że mam dodany ten clexane z progesteronem ale to mi może lekarz wyjaśni i uspokoiPlamienie może wystąpić np po stosunku, samo od siebie może się zdarzyć szczególnie jeśli to nie żywa krew, warto to jednak skonsultować z lekarzem
Zobaczysz, dziewczyny będą się rozpakowywać w listopadzie. A my będziemy wyczekiwać styczniaPowiem Wam, że ciężko jest mieć termin na koniec miesiąca - Wy już wizyty, serduszka, a ja dzisiaj 4+1![]()
Ja robiłam tylko tą betę co lekarz zalecił, poza tym nic, progesteronu też nie. Wcześniej badalam z tego programu moje zdrowie kilka mies temu i było okej. Myślę że po tej wizycie coś zleci już na ten 10 tydzień na kolejną wizytę to wtedy porobięJa jeszcze nie miałam badań robionych, we wtorek pewnie dostanę do zrobienia, myślicie, że to bardzo źle ? Ogólnie niedawno miałam badania od góry do dołu, wszystkie książkowo wyszły