• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
Ja tak miałam w pierwszej ciąży i ostatecznie wyszło tak że prawie wszystkie bobasy rozpakowane dużo przed terminem, a ja przenosiłam 😂
Ja w poprzednich ciążach miałam terminy na 6 i 7 dzień miesiąca, a urodzili się 3-go, także byłam jedną z pierwszych 😅
Byłyśmy w tym razem [sierpień '24] 🤣
Ale teraz będzie gorzej. Bo jest rok do przeskoczenia. 🫣
No właśnie! Sama jestem ciekawa jak to wyjdzie - czy będzie grudzień 2026 czy styczeń 2027 😅 Może dzidziuś będzie chciał się urodzić 3-go jak starsi bracia i zaczeka do 3-go stycznia 😂 A Ty czekasz na pierwsze dziecko 🙂 ?

Ale tak z drugiej strony jak ktoś ma termin na koniec miesiąca to spokojniej z wyprawką 🤣 wszystko już będzie obgadane wcześniej 😁 no i regresy snu będą później 🤣

Ja się zastanawiam czy nie zapisać się na listopadowe, jak wyszło że z om jest na 1.12, ale liczyłam że jednak będzie ciutkę później i bobas będzie w grudniu :D a Bobas postanowił posłuchać matki i termin jest jeszcze tydzień później, prawie w połowie grudnia 😅👌🏻 ale nie nastawiam się, wyjdzie jak będzie gotowe 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry