Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A co masz na myśli jeśli chodzi o ustalenia ?Wróciłam od lekarza. Zgodnie z pomiarem będzie 6+5, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Serduszko biło. Dostałam progesteron i mamy się zobaczyć za dwa tygodnie. Lekko się zestresowałam tym Duphastonem.
Dostałam badania, właśnie rozmawiałam z lekarzem z Luxmed wypisał mi na wszystko skierowania.
Właśnie zerknęłam i jednak 6+2 ze zdjęć jest.A co masz na myśli jeśli chodzi o ustalenia ?
Mój lekarz dopiero około 10 tygodnia określa przy jakim terminie zostajemy, ale wstępnie przy zdjęciu USG jest podany termin zazwyczaj z om i z wielkościWłaśnie zerknęłam i jednak 6+2 ze zdjęć jest.
Ustalenia, czyli termin porodu![]()
Mój również, ale dzisiaj nawet nie założył karty ciąży. Powiedział, że zarodek ma pół centymetra, więc dokładniejsze pomiary zrobimy za 2 tygodnie.Mój lekarz dopiero około 10 tygodnia określa przy jakim terminie zostajemy, ale wstępnie przy zdjęciu USG jest podany termin zazwyczaj z om i z wielkości![]()
Spokojnie ja tak mialamn w zeszłym tyg..I też czekam za serduszkiem do 30.04Powiem Wam, że ciężko jest mieć termin na koniec miesiąca - Wy już wizyty, serduszka, a ja dzisiaj 4+1![]()
No ciekawe jaki Ci termin wskoczy. Grunt że wszystko dobrzeWróciłam od lekarza. Zgodnie z pomiarem będzie 6+5, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Serduszko biło. Dostałam progesteron i mamy się zobaczyć za dwa tygodnie. Lekko się zestresowałam tym Duphastonem.
Dostałam badania, właśnie rozmawiałam z lekarzem z Luxmed wypisał mi na wszystko skierowania.