Tenni
Fanka BB :)
Szkoda że okruszkiem zostałaO wow, ale okruszekno to u mnie krótka, ale klocowata, skoro mając 2 cm więcej niewspółmiernie miała 1,4kg więcej
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szkoda że okruszkiem zostałaO wow, ale okruszekno to u mnie krótka, ale klocowata, skoro mając 2 cm więcej niewspółmiernie miała 1,4kg więcej
![]()
A może to taka jej uroda po prostu?Szkoda że okruszkiem zostałaobecnie ma 11 kg i 89 cm (3 latka)
Podejrzenie zespołu Turnera, jesteśmy w trakcie badań. Albo kwestia urody albo tego zespołu. Zobaczymy, ale zluzowałam z tym tematem i się nie przejmujeA może to taka jej uroda po prostu?
Życzę, żeby to jednak była "taka uroda". Dobrze, że starasz się myśleć pozytywnie.Podejrzenie zespołu Turnera, jesteśmy w trakcie badań. Albo kwestia urody albo tego zespołu. Zobaczymy, ale zluzowałam z tym tematem i się nie przejmujebędzie co ma być
Mi spadl progesteron w 4 tyg z 22,4 na 15,3 i też dostalam progesteron tak żeby sie nic nie wydarzyło. Lepiej zapobiegać moim zdaniem. Gratulacje serduszkoweWróciłam od lekarza. Zgodnie z pomiarem będzie 6+2, ale nic konkretnego nie ustaliliśmy. Serduszko biło. Dostałam progesteron i mamy się zobaczyć za dwa tygodnie. Lekko się zestresowałam tym Duphastonem.
Dostałam badania, właśnie rozmawiałam z lekarzem z Luxmed wypisał mi na wszystko skierowania.
Mam już wyniki badań: morfologia: to wyszła neutrofilia + lekka leukocytoza , ferytyna w połowie zakresu referencyjnego a hemoglobina 14,6A robiłaś kompletne badania całej morfologii, ferrytyny ? Nie masz anemii, bądź blisko niej czasem ? Najlepiej jakbyś sprawdziła poziom hemoglobiny (zwykła morfologia), ferrytyny do tego kwasu. Zwykle jak ma się mniejszy poziom kwasu to się jest bliżej anemii..
Ja progesteronu nie mierzyłam. Lekarz powiedział, że to tak asekuracyjnie w związku z moim niedawnym epizodem wczesnego poronienia. Tak w ogóle, powiedział, że obecnie nie używa się zwrotu "ciąża biochemiczna", bo jest obraźliwy :-oMi spadl progesteron w 4 tyg z 22,4 na 15,3 i też dostalam progesteron tak żeby sie nic nie wydarzyło. Lepiej zapobiegać moim zdaniem. Gratulacje serduszkowe![]()
To jak się teraz mówi według lekarza ?Ja progesteronu nie mierzyłam. Lekarz powiedział, że to tak asekuracyjnie w związku z moim niedawnym epizodem wczesnego poronienia. Tak w ogóle, powiedział, że obecnie nie używa się zwrotu "ciąża biochemiczna", bo jest obraźliwy :-o