• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

reklama
I mnie w pierwszej ciąży +20kg, ale stopniowo wszystko zeszło, nawet przez moment lekko na minusie byłam do wagi początkowej. Ale to karmienie+ słabo jadłam+ jakieś tam stresy rożne.
Teraz może tak kg ponad wagę wstępną.
Mdłości też mam, często staram się jeść ale niewiele pomaga.

Macie już ustalone prenatalne?
W poprzedniej ciąży miałam w 13+3, teraz planowaliśmy wakacje z mężem i prosiłam Panią w rejestracji czy da radę na 13+4 ustawić to mi powiedziała że za późno i mogą nie zrobić wtedy :(

Więc jestem zapisana na 1 czerwca (dzień dziecka, uroczo) ale jest mi przykro że chyba nas ominą wakacje, albo będą tylko takie 4 dni :/
Ja mam w 13+1

I mnie w pierwszej ciąży +20kg, ale stopniowo wszystko zeszło, nawet przez moment lekko na minusie byłam do wagi początkowej. Ale to karmienie+ słabo jadłam+ jakieś tam stresy rożne.
Teraz może tak kg ponad wagę wstępną.
Mdłości też mam, często staram się jeść ale niewiele pomaga.

Macie już ustalone prenatalne?
W poprzedniej ciąży miałam w 13+3, teraz planowaliśmy wakacje z mężem i prosiłam Panią w rejestracji czy da radę na 13+4 ustawić to mi powiedziała że za późno i mogą nie zrobić wtedy :(

Więc jestem zapisana na 1 czerwca (dzień dziecka, uroczo) ale jest mi przykro że chyba nas ominą wakacje, albo będą tylko takie 4 dni :/
Ja mam pappa 22 maja i 26 maja prenatalne (mam nadzieję że to będzie good day) dzień mamy i rocznica przeprowadzki do swojego wybudowanego domu :)

Dziewczyny a macie jakieś sposoby na infekcje intymne? Ja tak sobie myślę że swędzenie to mój pierwszy objaw teraz i ostatnio 😅 masakra. A jeszcze chodzę z małą na basen to też nie pomaga. Używam clomatrizolum a może jest coś lepszego lub „od środka?”

reklama
Dziewczyny a macie jakieś sposoby na infekcje intymne? Ja tak sobie myślę że swędzenie to mój pierwszy objaw teraz i ostatnio 😅 masakra. A jeszcze chodzę z małą na basen to też nie pomaga. Używam clomatrizolum a może jest coś lepszego lub „od środka?”
Mi lekarz przepisał nystatyne w globulkach na wrazie w. Ale jeszcze nie dane mi było zastosować więc nie wiem 😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry