Nie stresuj sięA ja wam chyba zazdroszczę. U mnie zero mdłości, zero objawów. Mam nadzieję, że to taki urok tej ciąży, bo w poprzednich to tkliwość piersi i mdłości były. Jutro znowu wizyta kontrolna i już się stresuję.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie stresuj sięA ja wam chyba zazdroszczę. U mnie zero mdłości, zero objawów. Mam nadzieję, że to taki urok tej ciąży, bo w poprzednich to tkliwość piersi i mdłości były. Jutro znowu wizyta kontrolna i już się stresuję.
TakA wam też się tak ciężko oddycha?
Ja w każdej ciąży miałam w tygodniu 12+I mnie w pierwszej ciąży +20kg, ale stopniowo wszystko zeszło, nawet przez moment lekko na minusie byłam do wagi początkowej. Ale to karmienie+ słabo jadłam+ jakieś tam stresy rożne.
Teraz może tak kg ponad wagę wstępną.
Mdłości też mam, często staram się jeść ale niewiele pomaga.
Macie już ustalone prenatalne?
W poprzedniej ciąży miałam w 13+3, teraz planowaliśmy wakacje z mężem i prosiłam Panią w rejestracji czy da radę na 13+4 ustawić to mi powiedziała że za późno i mogą nie zrobić wtedy![]()
Więc jestem zapisana na 1 czerwca (dzień dziecka, uroczo) ale jest mi przykro że chyba nas ominą wakacje, albo będą tylko takie 4 dni :/
A dlaczego nie możesz pójść wcześniej? Najczęściej się chyba robi w 12+coś. Szczególnie, że czasem dziecko się tak obróci, że czegoś nie chce pokazać i jak nic nie pomaga, to każą przyjść za tydzień, żeby zobaczyć tą jedną rzecz.I mnie w pierwszej ciąży +20kg, ale stopniowo wszystko zeszło, nawet przez moment lekko na minusie byłam do wagi początkowej. Ale to karmienie+ słabo jadłam+ jakieś tam stresy rożne.
Teraz może tak kg ponad wagę wstępną.
Mdłości też mam, często staram się jeść ale niewiele pomaga.
Macie już ustalone prenatalne?
W poprzedniej ciąży miałam w 13+3, teraz planowaliśmy wakacje z mężem i prosiłam Panią w rejestracji czy da radę na 13+4 ustawić to mi powiedziała że za późno i mogą nie zrobić wtedy
Więc jestem zapisana na 1 czerwca (dzień dziecka, uroczo) ale jest mi przykro że chyba nas ominą wakacje, albo będą tylko takie 4 dni :/
Rzeczywiście fajny ten kalkulatorJeśli macie już terminy porodów, to ja polecam tę stronę: Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian Malinowski
Wszystko Wam wyliczy i będzie jasne, kiedy które badania robić![]()