Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiaj teoretycznie dopiero 5+4A w którym tyg jesteś bo ja na razie poza chęcią spania nie mam objawów za wiele
Kurczę ja dziś 4+1 na tą chwilę tylko spanie ale boję się mdłościDzisiaj teoretycznie dopiero 5+4![]()
Ja już 6+4 około i prawie nie czuję objawów żadnych, jak jestem głodna to lekko delikatnie idzie w stronę nudności, ale poza tym nic. Współczuję Wam dziewczyny, oby szybko przeszły te mdłości i chorobyKurczę ja dziś 4+1 na tą chwilę tylko spanie ale boję się mdłości![]()
Powodzenia trzymamy kciukiJa już 6+4 około i prawie nie czuję objawów żadnych, jak jestem głodna to lekko delikatnie idzie w stronę nudności, ale poza tym nic. Współczuję Wam dziewczyny, oby szybko przeszły te mdłości i choroby
PS. Dziś mam wizytę wieczorem![]()
Daj znać po wizycieJa już 6+4 około i prawie nie czuję objawów żadnych, jak jestem głodna to lekko delikatnie idzie w stronę nudności, ale poza tym nic. Współczuję Wam dziewczyny, oby szybko przeszły te mdłości i choroby
Mnie cycki tak samo, najgorzej w nocy jak chce się obrócić, już musiałam wymienić staniki na większeMnie też dopadło. Już od rana jestem tak zmęczona, wogole obudziły mnie takie mdłości że myślałam że będę musiała biec i mam tak wrażliwe sutki że aż bolą
Powodzenia! Czekamy na dobre wiadomościJa już 6+4 około i prawie nie czuję objawów żadnych, jak jestem głodna to lekko delikatnie idzie w stronę nudności, ale poza tym nic. Współczuję Wam dziewczyny, oby szybko przeszły te mdłości i choroby