• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Mi lekarka mówiła, że trzecie często rodzi się szybciej, także możliwe, że nie poczeka do stycznia 😂 Chłopców też urodziłam kilka dni przed terminem 😉

reklama
No to macie fajnie 😁
U mnie pierwszy urodzony 10 dni po terminie - indukowany. Drugie dzieciątko 3 dni przed terminem - indukcja. Trzecie 2 dni po terminie - też indukcja.
Obstawiam, że bez indukcji to i 14 dni po terminie dalej bym w każdej z tych ciąż była 😅

Zobaczymy jak to będzie 😄

Jejku, od kilku dni mdli mnie całymi dniami. Bez wymiotów, ale te mdłości też mocno uprzykrzają życie 🤢 W czwartek mam wizytę, zapytam o te tabletki Xonvea lub Bonjesta, tylko ciekawe czy na same mdłości bez wymiotów lekarz mi je przepisze. Jak myślicie?

Zobaczymy jak to będzie 😄

Jejku, od kilku dni mdli mnie całymi dniami. Bez wymiotów, ale te mdłości też mocno uprzykrzają życie 🤢 W czwartek mam wizytę, zapytam o te tabletki Xonvea lub Bonjesta, tylko ciekawe czy na same mdłości bez wymiotów lekarz mi je przepisze. Jak myślicie?
A bierzesz jakieś suplementy? Imbir bardzo pomaga na mdłości

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry