Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja to mogę i pod koniec grudniaSzczerze to ja trochę bym chciała rodzić w listopadzie, jakoś ten grudzień tak średnio mi leży![]()
No właśnie mi też średnio leży, a że mam termin na koniec grudnia to po cichu liczę, że się trochę spóźni i urodzi się w styczniuSzczerze to ja trochę bym chciała rodzić w listopadzie, jakoś ten grudzień tak średnio mi leży![]()
Rok w bonusieNo właśnie mi też średnio leży, a że mam termin na koniec grudnia to po cichu liczę, że się trochę spóźni i urodzi się w styczniu![]()
A bierzesz jakieś suplementy? Imbir bardzo pomaga na mdłościZobaczymy jak to będzie
Jejku, od kilku dni mdli mnie całymi dniami. Bez wymiotów, ale te mdłości też mocno uprzykrzają życieW czwartek mam wizytę, zapytam o te tabletki Xonvea lub Bonjesta, tylko ciekawe czy na same mdłości bez wymiotów lekarz mi je przepisze. Jak myślicie?
Biorę PrenaCare Complete. Muszę spróbować z tym imbirem. Na razie podjadam migdały, też widziałam, że są polecane na mdłościA bierzesz jakieś suplementy? Imbir bardzo pomaga na mdłości