la_mariquita
Moderator
Ja do pracy obecnie nie chodzę, a chęci we mnie i tak brakJakbym nie chodziła do pracy to myślę że jakos by mi się udało chociaż coś ugotować a tak wracam po 16 i jestem padnięta, a gdzie zabawa z dziećmi, obiad, sprzątanie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja do pracy obecnie nie chodzę, a chęci we mnie i tak brakJakbym nie chodziła do pracy to myślę że jakos by mi się udało chociaż coś ugotować a tak wracam po 16 i jestem padnięta, a gdzie zabawa z dziećmi, obiad, sprzątanie![]()
U mnie w każdej ciąży inne dolegliwościW poprzedniej ciąży całkowicie zniknęły mi bóle pleców, w tej bolą mnie codziennie![]()
Tak, u mnie ta ciaza jest zupełnie inna porównując do pierwszej. Tamta dobrze wspominam poza rozejściem spojenia łonowego pod koniec. Ta źle wspominam już od początkuU mnie w każdej ciąży inne dolegliwości![]()
U mnie obecna (trzecia) najgorszaTak, u mnie ta ciaza jest zupełnie inna porównując do pierwszej. Tamta dobrze wspominam poza rozejściem spojenia łonowego pod koniec. Ta źle wspominam już od początku![]()