Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fiolka my wybraliśmy kolor chusty neutralny, tzn. żeby i dla chłopca i dla dziewczynki i dla mnie i dla męża, czyli mamy niebiesko-granatowy pasiak, chociaż myślę że może dokupię jakiś słoneczny, albo zielenie, bo czuję że jak będziemy się tak często chustować to chusta będzie wymagać prania, a zanim toto wyschnie to trochę czasu minie ;-) Mój małż chciał ciemną chustę, żeby się nie rzucać w oczy, ja chciałam kolorową, więc wybraliśmy niebieski żeby nie było za smutno ani za pstrokato
No to trafiłaś bo używkę masz? Ja szukam i sa oferty ale kolor mi nie pasi ciągle się też zastanawiam nad ta elastyczną może sama nie wiem.
A macie filmiki jak się wiąże tkaną bo tamte mi nie działają...:/
Nie znam tej firmy, wolałabym kupić używkę z nati czy lennylamb, są "używki" a nie używane i przez to tańsze, za taką cenę jak to na pewno znajdziesz. Ten splot wydaje mi się jakiś gruby, inny niż nati