Antiope
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to będzie 18t4d
Krwiak w 8 tygHejka. Mi jeszcze na genetycznym pokazał się krwiak w macicy i łożysko na przedniej ścianie, nisko usytuowane. Ten krwiak mnie bardzo niepokoi [emoji17] czy któraś z Was spotkała się z czymś takim?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka. Mi jeszcze na genetycznym pokazał się krwiak w macicy i łożysko na przedniej ścianie, nisko usytuowane. Ten krwiak mnie bardzo niepokoi [emoji17] czy któraś z Was spotkała się z czymś takim?
moja sasiadka miala sporego krwiaka i on sie jak pisze Aneta oproznial i napelnial kilka razy. miala spore krwawienia wtedy i ladowala 3 razy w szpitalu (myslac ze to poronienie) ale na koniec kolo konca 4 miesiac sie oproznil i nie odnowil i urodzila zdrowego synka. lezec jak najwiecej trzeba i nic wiecej tylko lezec ì lezec jeszcze raz.Hejka. Mi jeszcze na genetycznym pokazał się krwiak w macicy i łożysko na przedniej ścianie, nisko usytuowane. Ten krwiak mnie bardzo niepokoi [emoji17] czy któraś z Was spotkała się z czymś takim?
Właśnie się zastanawiam, czy to łożysko nisko usytuowane to nie powód do zmartwienia, żeby się niżej nie przesunęło.Hejka. Mi jeszcze na genetycznym pokazał się krwiak w macicy i łożysko na przedniej ścianie, nisko usytuowane. Ten krwiak mnie bardzo niepokoi [emoji17] czy któraś z Was spotkała się z czymś takim?